Categorieën
Accordeon stemmen | Toon Sileon B.V.

Accordeon stemmen

-

 Nieuw en tweedehands

 Gerenommeerde merken

✓ Reparatie- en onderhoudsdiensten

Wij helpen u graag uw accordeon te stemmen. Bij Toon Sileon Muziek hebben we al sinds 1976 ervaring met de verkoop, reparatie en het onderhoud van accordeons en andere muziekinstrumenten. Doordat we een grote affiniteit hebben met muziek, weten we hoe belangrijk het is dat uw muziekinstrument juist gestemd is. Er is niets heerlijker dan de heldere, mooie klanten te horen uit een robuust muziekinstrument. Heeft u een accordeon en wilt u deze laten stemmen? Of wilt u een accordeon aanschaffen? Het kan allemaal bij ons!

Ontdek al onze instrumenten!

BEKIJK DE WEBSHOP

Uw accordeon door vakexperts laten stemmen

Het is belangrijk om uw accordeon of ander instrument regelmatig te laten stemmen. De noten moeten niet vals, maar gelijk klinken, en dat kan alleen als uw accordeon goed gestemd is. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het ook overlaten aan onze vakexperts. Wij stemmen met alle liefde uw instrumenten, zodat u weer een lange tijd mooie tonen kunt spelen. Naast het stemmen van uw accordeon, zijn wij er ook voor reparaties. Uiteraard hopen we dat dit niet nodig is, maar als een instrument vaak bespeeld wordt en veroudert, moeten er soms onderdelen vervangen worden. Dit doen wij allemaal in onze winkel in Terborg en wij proberen uw instrument altijd zo snel mogelijk aan u terug te geven. Bij onze accordeonwinkel rekent u op een complete service: van verkoop tot reparatie. U kunt zelfs uw accordeon bij ons inleveren, waarna wij hem tweedehands verder verkopen.

Kom langs om uw instrument te stemmen

Heeft u een accordeon of ander instrument waar valse noten uit klinken en wilt u deze graag laten stemmen? Kom dan bij ons langs in Terborg! Wij helpen u graag verder. Bekijk vooraf onze openingstijden en neem bij speciale wensen even contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0315-324477 of ons contactformulier in te vullen.

Subcategories

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw