Categorieën
Tweedehands accordeon | Toon Sileon B.V.

Tweedehands accordeon

-

Nieuw en tweedehands

Gerenommeerde merken

Reparatie- en onderhoudsdiensten

Wilt u een mooie tweedehands accordeon kopen die er nog als nieuw uitziet? Bekijk dan het aanbod occasion instrumenten bij Toon Sileon Muziek uit Terborg, Gelderland! Wij verkopen niet alleen nieuwe accordeons, maar zijn ook dé winkel waar u terechtkunt voor prachtige tweedehands accordeons. Deze hebben wij in onze eigen werkplaats technisch helemaal nagekeken en hebben een onderhoudsbeurt gehad. Door een tweedehands accordeon te kopen, bespaart u niet alleen geld, het is ook nog eens een uitstekende manier om erachter te komen of het spelen van een accordeon u ligt!

Ontdek al onze instrumenten!

Bekijk de webshop

Uw nieuwe of tweedehands accordeon kopen in onze winkel of online

Uiteraard betaalt u voor een tweedehands accordeon minder dan voor een gloednieuwe. Als beginnend speler is het verstandig om te beginnen met het kopen van een tweedehands accordeon. Hierop kunt u uitstekend oefenen en later kunt u altijd besluiten om bij ons een nieuwe accordeon te kopen. In ons assortiment in Terborg en online vindt u diverse soorten accordeons van verschillende merken. Naast de standaard accordeon is het zelfs mogelijk om een digitale accordeon te kopen. Wij hebben een groot aanbod nieuwe en tweedehands muziekinstrumenten en brengen graag onze liefde voor muziek aan u over!

Koop uw tweedehands instrument bij ons

Wilt u graag een tweedehands accordeon of een ander muziekinstrument kopen? Dan kan dit bij ons online of in onze winkel in Terborg. Indien u uw instrument online koopt, zorgen wij ervoor dat uw pakket zorgvuldig verzonden wordt met PostNL of DHL. Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0315-324477. Bent u om wat voor reden dan ook, niet meer in de gelegenheid accordeon te spelen? Dan kunnen wij deze voor u verkopen. Wij checken natuurlijk of deze nog goed functioneert en repareren hem waar nodig. Hij wordt dan weer met garantie verkocht.

Subcategories

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw