Voor uw accordeonreparatie of accordeononderhoud bent u bij Toon Sileon Muziek op de juiste plek. Wij weten hoe belangrijk het is om een instrument goed te onderhouden. Dit bepaalt namelijk de levensduur van een instrument en bevordert het speelplezier! U kunt bij ons in Terborg, Gelderland, terecht voor uw accordeononderhoud of accordeonreparatie, maar natuurlijk ook voor het onderhoud van andere instrumenten. Wees dus niet gevreesd als uw instrument vreemde geluiden maakt of niet meer goed werkt, wij zijn er om het probleem te verhelpen!

Accordeonreparatie of reparatie aan uw harmonica: het kan bij ons!

Als sinds 1976 houden wij ons bezig met de leukste industrie, namelijk muziek! Wij verkopen niet alleen de mooiste instrumenten van hoogwaardige kwaliteit, zoals de accordeon; we zorgen ook dat ze te allen tijde goed blijven functioneren. U wilt immers uren- en jarenlang speelplezier! Daarom zijn wij er voor alle reparaties, revisiewerkzaamheden en aanpassingen aan uw muziekinstrument van ieder merk. Denk hierbij ook aan het stemmen van uw accordeon of de schoonmaak hiervan. Dus zocht u nog naar een plek voor uw accordeononderhoud en accordeonreparatie in Gelderland? Dan heeft u die plek nu gevonden! Wij vervangen indien nodig alle toetsen, maken de contacten schoon en geven u vooraf al een prijsindicatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Breng uw instrument voor een reparatie/ onderhoud

Wacht niet langer met uw accordeononderhoud of accordeonreparatie, maar breng hem naar onze winkel, en wij gaan voor u aan de slag. Bekijk van tevoren de openingstijden, zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Zodra de reparatie klaar is, geven wij een belletje of sturen een mailtje. In het algemeen is de gemiddelde tijd van een reparatie een week. Bovendien kunnen kleine reparaties gedaan worden terwijl u in onze winkel wacht! Is uw instrument toe aan een onderhoudsbeurt of moet hij gerepareerd worden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0315-324477 of kom langs. Dan maken wij graag een prijsopgave voor uw accordeonreparatie of accordeononderhoud bij ons in Gelderland.

 
    

Is uw instrument toe aan een onderhoudsbeurt of moet hij gerepareerd worden? Neem gerust contact met ons op, of kom langs. Dan maken wij graag een prijsopgave voor u.

.

Is uw accordeon door de jaren heen dof geworden?

Of heeft hij lichte beschadigingen?

Wij kunnen uw instrument vaak weer een mooie nieuwe glans geven.

Hiervoor hebben wij speciale polijstmachines en poets spullen om uw instrument er weer mooi uit te laten zien.

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn? Kom dan met uw instrument naar onze winkel.

 
.
Voor Na